Helyi közélet

2012.09.26. 18:09

Együtt az innovációért és a régióért

Miskolc - A hazai innovációs lehetőségekről, az anyagtudományokról, nano-technológiákról és gyártási eljárásokról, rendszerekről, a jelenlegi és a várható stratégiai hangsúlyokról, a jövő évi pályázati lehetőségekről is szó esett azon a szakmai napon, amelyet a Nemzeti Innovációs Hivatal tartott szerdán Miskolcon.

Miskolc - A hazai innovációs lehetőségekről, az anyagtudományokról, nano-technológiákról és gyártási eljárásokról, rendszerekről, a jelenlegi és a várható stratégiai hangsúlyokról, a jövő évi pályázati lehetőségekről is szó esett azon a szakmai napon, amelyet a Nemzeti Innovációs Hivatal tartott szerdán Miskolcon.A rendezők célja azzal, hogy alkalmat nyújtottak a hazai kutatás, fejlesztés és innováció szereplőinek a Nemzeti Technológiai Platformok, a régió aktivitásának, projektjeinek bemutatására, az volt, hogy erősítsék a hazai együttműködéseket, partnerkapcsolatokat, Továbbá segítséget nyújtsanak a pályázóknak az EU-keretprogram felhívásaira való felkészüléshez, a minél eredményesebb magyar részvételhez.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában