Helyi közélet

2012.09.13. 10:38

„Minden jogszerű a közgyűlési ülésen”

Miskolc - „Polgármester úr egy esetben sem szegte meg a vonatkozó jogszabályi előírásokat” – reagált közleményében dr. Csiszár Miklós jegyző Bazin Géza szocialista önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatójára. 

Miskolc - „Polgármester úr egy esetben sem szegte meg a vonatkozó jogszabályi előírásokat” – reagált közleményében dr. Csiszár Miklós jegyző Bazin Géza szocialista önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatójára. Ahol a képviselő azt mondta el, hogy botrányosnak tartja, ahogy dr. Kriza Ákos polgármester vezeti a miskolci testületi üléseket. Valamint a jegyző viselkedését is kritizálta, aki – Bazin Géza szerint – mindezekre csak „cinkosan mosolyog”.

Csiszár Miklós azonban úgy gondolja, azt, hogy minden a jogszabályoknak megfelelően zajlik, az is bizonyítja, hogy a megyei kormányhivatal – amely az ülésekről készült jegyzőkönyvet megkapja – eddig még nem tett törvényességi észrevételt.

ÉM-NSZR


Miskolc - Bazin Géza szocialista önkormányzati képviselő botrányosnak nevezte azt, ahogy dr. Kriza Ákos polgármester vezeti a miskolci testületi üléseket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában