Helyi közélet

2012.09.12. 19:40

Biztonságos Miskolc - ügyfélfogadás a Bűnmegelőzési Centrumban

Miskolc - A közrend, közbiztonság növelése érdekében Ügyfélszolgálati Iroda kezdte meg működését a belvárosi Bűnmegelőzési Centrumban, ahová várjuk a lakossági bejelentéseket. Célunk, a probléma megoldás hatékonyságának növelése, a biztonságos város megteremtése.

Miskolc - A közrend, közbiztonság növelése érdekében Ügyfélszolgálati Iroda kezdte meg működését a belvárosi Bűnmegelőzési Centrumban, ahová várjuk a lakossági bejelentéseket. Célunk, a probléma megoldás hatékonyságának növelése, a biztonságos város megteremtése.Miskolc városvezetésnek célja, hogy a városban az optimálishoz közelítsen a közbiztonsági helyzet, vagyis a lehető legkevesebb – főleg lakosság közeli – bűncselekmény történjen, hogy csökkenjen az áldozattá válás esélye, legyen elfogadható a közterületek tisztasága és rendje, növekedjék a lakosság biztonságérzete.

  • Ügyfélfogadási idő: minden szerdán 08.00-12.00 óráig és 13.00-17.30 óráig
  • Ügyfélfogadás helye: Miskolc, Széchényi u. 12/b.
  • 2012. 09. 17. (hétfő) 14.00-16.00 óráig fogadóórát tart Zimán Edvin, a Polgármesteri Hivatal esélyegyenlőségi referense.
  • 2012. 09. 24. (hétfő) 14.00-16.00 óráig fogadó órát tart Emődiné Csapó Barbara civil -és egyházügyi referens.
  • - Dobos Tímea szóvivő, M.M.J.V. Polgármesteri Hivatal -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában