Helyi közélet

2012.09.06. 11:33

A rendőrök ébresztették a miskolci besurranót

Miskolc -  A Miskolci Rendőrkapitányság lopás és rongálás miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 40 éves miskolci férfit még hétfőn reggel, aki hívatlan vendég volt egy étteremben. A hatóság a férfit gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé.

Miskolc -  A Miskolci Rendőrkapitányság lopás és rongálás miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 40 éves miskolci férfit még hétfőn reggel, aki hívatlan vendég volt egy étteremben. A hatóság a férfit gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé. Egy miskolci étterem alkalmazottai a reggeli nyitáskor azt vették észre, hogy a bárpult alatt egy férfi fekszik, továbbá több márkás italt felbontottak, illetve azokból ittak bontva, a pénztárgép pedig szintén a földön hever, akárcsak az üzlet hívatlan látogatója.

Az időközben értesített rendőrök ébresztették fel a 40 éves miskolci férfit, aki első megdöbbenését követően elmondta, hogy magánéleti problémái miatt hatolt be az étterembe az éjszaka folyamán. Majd felnyitott több üveg szeszes italt, amelyekbe beleivott, sőt bele is köpött, illetve megrongálta a pénztárgépet, majd elaludt.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás és rongálás miatt indított eljárást a férfivel szemben, akit a hatóság gyorsított eljárás keretében állított bíróság elé. A taláros testület 240 óra közmunkával sújtotta a miskolci férfit.

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda  -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában