Helyi közélet

2012.08.20. 09:45

Yorkie randevú a Spidernél Miskolcon

Miskolc - A Spider Mentőcsoport miskolci bázisán randevúztak vasárnap a kutyabarátok az I. Yorkshire Terrierek találkozóján.

Miskolc - A Spider Mentőcsoport miskolci bázisán randevúztak vasárnap a kutyabarátok az I. Yorkshire Terrierek találkozóján.Mint azt Lehoczki Éva főszervezőtől megtudtuk, ez a mostani egy "sima" találkozó volt, aminek a lényege az volt, hogy a gazdik és a kutyusok barátkozzanak, találkozzanak egymással. - Több, mint félszázan voltunk és olyan 30-40 kutyus.

Nagyon sok olyan ember találkozott most egymással, akik egyébként csak a különböző közösségi portálokon tartották eddig a kapcsolatot - mondta érdeklődésünkre Lehoczki Éva, aki elárulta, hogy mindenképpen lesz folytatása a történetnek. Már csak azért is, mert nem csak Miskolcról érkeztek Yorkshire Terrier gazdik, hanem Sajöszögedről, Alsóvadászról, és Mezőcsátról is érkeztek érdeklődők vasárnap a Spider bázisára. 

(ÉM-JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában