Helyi közélet

2012.08.12. 16:40

Rendőrök kísérték az ifjú párt

Rendőr esküvőt tartottak szombaton, Miskolcon: Takács Judit és Zagyi Gábor mondták ki a boldogító igent.

Rendőr esküvőt tartottak szombaton, Miskolcon: Takács Judit és Zagyi Gábor mondták ki a boldogító igent.Mindketten a Miskolci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán dolgoznak, Judit baleseti vizsgáló, Gábor pedig baleseti helyszínelő. 2004-ben végeztek a miskolci rendőr szakközépiskolában, s bármily meglepő nem onnan az ismerettség, nem akkor kezdődött a szerelem. „A szakközép elvégzése után az érdi rendőrkapitányságra kerültünk, és ott találkoztam először Gáborral” – emlékezett vissza Judit. Mikor kiderült – folytatta –, hogy egyfelé lakunk, többször együtt jöttünk haza Miskolcra.

Ekkor kezdődött a barátságuk, amiből később szerelem lett. A pár nyolc év után döntött úgy, hogy kimondja a boldogító igent. A kollégák pedig rendőr esküvővel kedveskedtek nekik: a nászmenetet rendőrök vezették fel, a Szent Anna templom előtt pedig, díszegyenruhában, kivont karddal sorfalat álltak a kollégák, amíg a szerelemesek bevonultak a templomba. Az esküvő után a lillafüredi Molnár-csárdában folytatódott a lakodalom, ahol családok, barátok ünnepeltek együtt az ifjú párral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában