Helyi közélet

2012.08.24. 12:06

Előállították a cserbenhagyó gázolót

Encs, Halmaj - Halmajon, augusztus 19-én hajnalban 02 óra 50 perckor a Fő utcán súlyos közlekedési baleset történt. Egy gépjármű vezetője elütött egy 25 éves helyi fiatalembert. A baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja, melynek során a Rendőrség a lakosság segítségét kérte a gázoló felkutatása érdekében.

Encs, Halmaj - Halmajon, augusztus 19-én hajnalban 02 óra 50 perckor a Fő utcán súlyos közlekedési baleset történt. Egy gépjármű vezetője elütött egy 25 éves helyi fiatalembert. A baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja, melynek során a Rendőrség a lakosság segítségét kérte a gázoló felkutatása érdekében. A rendőrségi felhívás médiában történő megjelenésének köszönhetően az Encsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztályán augusztus 23-án jelentkezett egy csobádi fiatalember, aki tisztázta magát.

Ennek során elmondta, hogy úgy gondolja az ő autója lehetett az a sötét színű jármű, melyet a rendőrség kereshet. Meghallgatásán elmondta azt is, hogy haladása közben azt tapasztalta, hogy az út másik oldalán áll egy világos színű személygépkocsi, melyből egy fiatal nő és egy fiatal férfi kiszáll, akik odamennek egy földön fekvő alakhoz. A fiatalember pontos adatokkal szolgált a jármű színével és típusával kapcsolatban is, melynek alapján a rendőrök beazonosították az autó tulajdonosát, egy helyi 28 éves fiatalembert.

A férfi meghallgatása során bebizonyosodott, hogy ő volt a gázoló. Elmondta, hogy a baleset követően megállt a helyszínen, segítséget nyújtott a sérültnek, illetve értesítette a mentősöket is. A balesetet okozó autót azonban időközben egy másikra cserélte. Az Encsi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat a 28 éves halmaji férfival szemben eljárást - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában