Helyi közélet

2012.08.20. 19:21

Bódi József a legerősebb

Ózd - 1991-től íródik az Ózd Legerősebb Embere címet viselő fekvenyomó verseny.

Ózd - 1991-től íródik az Ózd Legerősebb Embere címet viselő fekvenyomó verseny. A hagyományokat folytatva, ezúttal is a Szent István napi ünnepségen mérték össze az erejüket a benevezett sportolók. Gyuricska István az elmúlt öt évben nem talált legyőzőre, összességében pedig nyolc alkalommal hódította el a győztesnek járó díjat. Idén azonban Bódi Józsefhez került a vándorserleg, aki a teljesített kilókat nézve, és a Sinclair pontszámítás alapján is a legjobbnak bizonyult. Bódi József megbirkózott a 180 kilogrammal, a második Gyuricska István és a harmadik Szőcs Zoltán egyaránt 140 kilóig jutott.

A versenyt bő húsz évvel ezelőtt kimondottan ózdi lakosoknak írták ki, így a vendégként érkezett Lipták Krisztián eredménye nem számított bele az értékelésbe. Heves megye legerősebb embere „edzésként” 185 kilót teljesített, ezzel az övé volt a viadal legnagyobb nyomása.

Marosréti Ervin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában