Helyi közélet

2012.07.03. 11:39

Vasúti baleset Vámosújfalunál

Sárospatak, Vámosújfalu - Figyelmetlensége miatt maradandó sérüléseket szenvedett egy vonatról leugró utas Vámosújfalunál.

Sárospatak, Vámosújfalu - Figyelmetlensége miatt maradandó sérüléseket szenvedett egy vonatról leugró utas Vámosújfalunál. A Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, aminek következtében egy férfinak csonkolni kellett az egyik lábát. A szabálysértési eljárás adatai alapján július 2-án este kilenc óra után a Sárospatak felől Szerencs irányába közlekedő vonatról a vámosújfalui vasútállomáson egy 56 éves férfi leugrott a szerelvényről. Az ittas utas elvétette az állomást, ezért akart hirtelen leszállni a peronról már lassan kihúzó vonatról. A férfi azonban a kerekek alá esett, aminek következtében súlyos sérüléseket szenvedett, és életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Egy percért ne fizessenek egy élettel!

A rendőrség az eset kapcsán felhívja az utazók figyelmét a fokozott óvatosságra! Kiváltképpen az átutazók, turisták figyeljenek az autóbusz- és vasútállomások környékén a forgalomra. Mozgó járművekről semmi esetre ne lépjenek le, körültekintés nélkül még a kijelölt átkelőhelyeken se menjenek át! Esetleges késedelem esetén se kockáztassanak. Egy percért ne fizessenek egy élettel!

- A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában