Helyi közélet

2012.07.23. 19:32

Vádjavaslat a bombagyártó ellen

Miskolc - Lezárta az avasi bombagyártó ügyében indult nyomozást és vádemelési javaslattal adta át a keletkezett iratokat a Miskolci Városi Ügyészségnek a Nemzeti Nyomozó Iroda, adta hírül több sajtóorgánum hétfőn.

Miskolc - Lezárta az avasi bombagyártó ügyében indult nyomozást és vádemelési javaslattal adta át a keletkezett iratokat a Miskolci Városi Ügyészségnek a Nemzeti Nyomozó Iroda, adta hírül több sajtóorgánum hétfőn.A férfi ellen – akit múlt év októberében a Terrorelhárítási Központ kommandósai fogtak el szülei avasi lakásában – visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerrel, valamint a visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

A főleg kábítószeres ügyek miatt a hatóságok számára jól ismert férfi egy szódásszifonból és egy mobiltelefonból robbanóeszközt fabrikált, amiről a szakértők azt állították, hogy emberélet kioltására is alkalmas volt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában