Helyi közélet

2012.07.03. 10:30

Sértetlenül találták meg az eltűnt idős férfit a rendőrök

Cigánd, Sátoraljaújhely -  Az elmúlt hét végén érkezett a bejelentés a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Cigándi Rendőrőrsére, miszerint egy 82 éves bácsi eltűnt.

Cigánd, Sátoraljaújhely -  Az elmúlt hét végén érkezett a bejelentés a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Cigándi Rendőrőrsére, miszerint egy 82 éves bácsi eltűnt. A rendelkezésre álló információk szerint az idős férfi előző délután gyalogosan ment el otthonról egyik helyi rokonához, de oda nem érkezett meg, illetve haza sem ment. A családtagok keresték a bácsit, de a településen és annak közvetlen környékén nem találták. A felesége elmondta, hogy a férje gyakran el szokott menni otthonról, olyan is előfordult már, hogy keresni kellett. A család pontos személyleírást és egy fotót adott a bácsiról a járőröknek. Mivel az eltűnt személyt utoljára a töltés felé vezető úton látták eltűnése napján a Bodrog folyó irányába gyalogolni, a kutatás vezetője azonnal felvette a kapcsolatot a helyi gátőrrel is. A vízügyi töltésen 25-en végeztek éppen közmunkát, akik bekapcsolódtak az idős férfi keresésébe.

A kutatást a Felsőberecki Strandtól a Szlovák Köztársaság irányába kezdték meg rendőri irányítás mellett a segítők, a töltés és a folyó közötti területen, csatárláncban. Egyikük egy óra elteltével a Rév lejárótól kb. 200 méterre, Szlovákia irányába a Bodrog mellett egy fa alatt ülve talált rá az idős emberre. A bácsi, aki csaknem 20 órát töltött a szabadban sérüléseket nem szenvedett, de erősen ki volt száradva a nagy melegben, mert mint elmondta, nem evett, nem ivott mióta elment otthonról. A helyszínre érkező helyi egészségügyi ápoló is megvizsgálta, majd a bácsit a járőrök a lakására szállították - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában