Helyi közélet

2012.07.12. 12:11

Rács mögött a sorozat-betörők

Mezőkövesd - Két betörés-sorozat elkövetői kerültek rendőrkézre az eredményes rendőri munkának köszönhetően Mezőkövesden.

Mezőkövesd - Két betörés-sorozat elkövetői kerültek rendőrkézre az eredményes rendőri munkának köszönhetően Mezőkövesden. Két sorozatbetörés is történt az elmúlt időszakban a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság illetékességi területén. Most mindkettő végére pontot tettek a rendőrök.

Az egyik esetnél a behatolók több mint tíz zártkertes ingatlanba tettek kárt a Mezőkövesd és Szomolya közötti területen. A hosszan tartó nyomozás eredményesen zárult, ugyanis a nyomozók kitartó munkájának köszönhetően előállításra került négy füzesabonyi és mezőszemerei lakos, akik gyanúsíthatóak a bűncselekmények elkövetésével. előállításukat követően ketten őrizetbe, majd előzetes letartoztatásba kerültek.

A másik történetben három mezőkövesdi családi házba törtek be ismeretlen tettesek, ahonnan többek között arany ékszereket, digitális fényképezőgépet és egyéb értékes tárgyakat tulajdonítottak el. A rendőrök eredményes felderítésének köszönhetően két erdőtelki férfi került látótérbe, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a betörések elkövetésével. Mindkettőjükkel szemben előzetes letartóztatásuk mellett betöréses lopás miatt folyik az eljárás - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a  B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában