Helyi közélet

2012.07.06. 08:23

Mozdonyvezetők találkozója Szerencsen

Szerencs - A mozdonyvezetők is úgy gondolták, jó lenne valahol összejönni és gondtalanul kikapcsolódni, ezért július 7-8-án megrendezik a Mozdonyvezetők Országos Találkozóját Szerencsen, amelynek keretében szórakoztató programokkal, koncertekkel várja az érdeklődőket.

Szerencs - A mozdonyvezetők is úgy gondolták, jó lenne valahol összejönni és gondtalanul kikapcsolódni, ezért július 7-8-án megrendezik a Mozdonyvezetők Országos Találkozóját Szerencsen, amelynek keretében szórakoztató programokkal, koncertekkel várja az érdeklődőket.A szombati program délután két órakor kezdődik a Tatay sporttelepen, ahol először Koncz Ferenc polgármester köszönti a résztvevőket, majd megtartják a Mozdonyvezetők Országos Szakszervezetének (M. O. SZ.) labdarúgó kupadöntőt. A M. O. SZ. Kupáért az alábbi csapatok vetélkednek: Sopron I., Hegyeshalom, Szombathely, Sopron II. Miskolc és Szerencs. Vasárnap a piac téren oldtimerek-, motorosok találkozója, airsoft fegyverbemutató, termékvásár, kézműves kirakodó sátrak, borkóstolás, gyerekeknek fa körhinta és városnéző kisvonat várja az érdeklődőket. Délután négy órától a Rákóczi-várban rockkoncertek a Biotin, a Mérföldkő és a Lord részvételével.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában