Helyi közélet

2012.07.02. 12:11

Felsőzsolcai városnapi díjak

Felsőzsolca - Felsőzsolca képviselő-testülete a várossá válás 15. évfordulója alkalmából ünnepi testületi ülést tartott.

Felsőzsolca - Felsőzsolca képviselő-testülete a várossá válás 15. évfordulója alkalmából ünnepi testületi ülést tartott.Itt adták át az idei év kitüntető címeit és díjakat is. Dr. Ternyák Csaba egri érsek részére a VÁROS DÍSZPOLGÁRA címet adományozta a képviselő-testület. A 2010-es árvízi katasztrófa után az elsők között nyújtott segítséget a rászorulóknak, a Katolikus Karitász révén 156 család házát újították fel, majd folyamatosan, az anyagi lét megteremtése mellett hangsúlyt helyezett érsek úr a lelki támaszra, a közösségi lét formálására is - állt az indoklásban.

Domonkos Gézáné a PRO URBE díjat vehette át a város érdekében kifejtett 40 éves közszolgálati tevékenysége elismeréseként.

Molnárné Hevesvári Melitta zenetanárként, intézményegység-vezetőként kimagasló munkájával segítette a zeneiskola létrejöttét, folyamatos fejlesztését. Mindezek elismeréseként Pedagógiai díjban részesült.

Putz József, az FKIKI igazgatója, a Szatmáry Király Ádám Kulturális Egyesület alapító tagja, elnöke a város közoktatásáért, fejlesztéséért hosszú évek óta végzett eredményes munkájáért, valamint a városi rendezvények aktív közreműködőjeként a Közösségi munkáért díjat kapta.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában