Helyi közélet

2012.07.23. 08:20

"Dobj egy százast Bencének!"

A DVTK betegségben szenvedő kapusának, Rakaczki Bencének gyűjtenek a szurkolók.

A DVTK betegségben szenvedő kapusának, Rakaczki Bencének gyűjtenek a szurkolók.,,Dobj egy százast Bencének!" felszólítással, gyűjtést szerveznek a diósgyőri szurkolók a csapat betegségben szenvedő kapusának, Rakaczki Bencének a megsegítésére. A véradás után most egy másik formában, ahol mindenki, kortól-, nemtől-, vércsoporttól függetlenül hozzátehet valamit a fiatal hálóőr gyógyuláshoz. Ezt a kezdeményezést a Fórumfoci TEAM és a Bajtársak szurkolói csoport indította útjára, szándékaik szerint azért, hogy ezzel is erősítsék a tábor egységét.

Az akció keretében július 27-én, pénteken, az Újpest elleni, első hazai mérkőzés napján lesz lehetősége a segíteni akaróknak, hogy a számukra megfelelő összeggel támogassák a kezdeményezést és ezáltal Rakaczki Bencét. A mérkőzés előtt egy órával a stadion területén 8 dobozt fognak kihelyezni, amibe bárki bedobhat pénzt. A dobozok - egy felajánlásnak köszönhetően - egységes megjelenésűek lesznek, és Bence arcképe lesz rajtuk. A gyűjtőhelyeken a Bajtársak szurkolói csoport tagjai, a Fórumfoci TEAM tagjai, és önkéntes szurkolók előtt helyezhetők el az adományok.

Egy doboz mindenki számára elérhető helyen, a stadion kívül, a Gombánál lesz kihelyezve, gondolva azokra is, akik a mérkőzésre valamilyen ok miatt nem látogatnak ki, de szeretnének segíteni Rakaczki Bencének. A stadionon belül a két félidő közötti szünetben is folytatódik a gyűjtés.


Miskolc - Dzurják József is megjelent hétfőn, a székházunkban rendezett véradáson.

A DVTK kapusának az édesapja nagyon hálás az eddig nyújtott segítségekért, akitől megtudtuk, hogy Bencének a közeljövőben csontvelő átültetésre is szüksége lesz.

Megmozdult az ország Rakaczki Bence mielőbbi felépüléséért, ezúttal a zalaegerszegi labdarúgó klub intézett felhívást a nemes cél érdekében.

Miskolc - Megmozdultak a szurkolók és a szimpatizánsok, akik valamennyien segíteni akarnak a DVTK kapusának.

Miskolc - Leukémiában szenved a DVTK 19 éves kapusa, Rakaczki Bence.

Miskolc - Súlyos betegséget diagnosztizáltak a Diósgyőr kapusánál. Rakaczki Bence leukémiában szenved.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában