Helyi közélet

2012.06.11. 15:43

Selyemréti strand - „A miskolci vállalkozók nem felejtettek el építeni”

Miskolc - Csöbör Katalin mit csinált egy hónappal ezelőtt a Selyemréti strand építésén?

Miskolc - Csöbör Katalin mit csinált egy hónappal ezelőtt a Selyemréti strand építésén?Az országgyűlési képviselő, akkor miért nem adta előjelét annak, hogy ilyen jellegű kivitelezési problémák vannak? Többek között ezeket kérdezte hétfői sajtótájékoztatóján Szegedi Márton, a Jobbik frakcióvezetője és Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő. Valamint azt, hogy ki fogja megfizetni azt az anyagi veszteséget, amelyet a projekt csúszása okoz.

A jobbikos képviselők azt is elmondták, hogy a Fidesznél megszokott, hogy marketingjellegű, öncélú sajtótájékoztatókat, bejárásokat tartanak. Utaltak itt az egy hónappal ezelőtti bejárásra, ahol Csöbör Katalin tájékozódott a beruházás állapotáról.

A jobbikos képviselők azt is kifogásolták, hogy a Selyemréti strand egy újabb beruházás, amelynek kivitelezője nem miskolci, hanem egy debreceni cég volt. Másikként említették a Soltész-Nagy Kálmán utcai útrekonstrukciót, amelyet egy heves megyei cég végez. „A miskolci vállalkozók nem felejtettek el építeni, de úgy tűnik, itt is érvényesül az az országos tendencia, hogy az állami és önkormányzati beruházásokat viszik az oligarchák” – fogalmaztak.

ÉM-NSZR


Rágalmazás, feloszlás?

Csöbör Katalin sajtóközleményben reagált a Jobbik felvetéseire: „A Selyemréti strandberuházással kapcsolatban mély meggyőződésem, hogy a miskolci városvezetés legelső szempontja a projekt megvalósítása során a lakosság maximális kiszolgálása és egészségének védelme. Ez a szempont minden más szempontot megelőz, és meg is kell, hogy előzzön. A miskolci és a Borsod megyei Jobbik vezetőinek pedig köszönöm a figyelmet, amelyet évek óta tanúsítanak irántam. A saját tagságukkal messze nem törődnek ennyit. A végén még az is kiderülhet, hogy a politikai ellenfeleik nemtelen rágalmazása és a megyei alapszervezeteik sorozatos feloszlása között van valami összefüggés.”


Miskolc - A kivitelező egészen másképp látja a történetet.

Miskolc - Mégsem lesz kész az idén a Selyemréti strand. Csúszás helyett a szerződésfelbontás mellett döntött az önkormányzat.

Miskolc - A kivitelező szerint mondvacsináltak a város indokai, a holding a jövő héten nyilatkozik, hogyan tovább. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában