Helyi közélet

2012.06.01. 12:50

Negyedszer nyilaztak a mesterlövő zsaruk Miskolcon

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság negyedik alkalommal rendezte meg a Rendőri Íjász Mesterlövő Bajnokságát Miskolcon.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság negyedik alkalommal rendezte meg a Rendőri Íjász Mesterlövő Bajnokságát Miskolcon.

A Kék Nyíl IV. Rendőri Íjász Mesterlövő Bajnokságon - amelyet pénteken kora délelőtt dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, megyei főkapitány nyitott meg - történelmileg hiteles íjak másolataival lehetett részt venni és hat szituációs feladatot kellett megoldania a versenyzőknek. A feladatok egyébként azokat a képességeket tesztelik a Kék Nyílon évről évre, amelyre egy íjásznak szüksége lehetett valós szituációban, a harctéren történő alkalmazás során. A viadalon nem mellékesen idén is sokan öltöttek korhű ruhát.

De ami talán legfontosabb; az idei bajnokságot a férfiaknál Szilvási Attila nyerte meg, megelőzve Szurdoki Dávidot és Sárosi Tamást. A hölgyeknél a tavalyi eredményekhez képest helycsere történt, hiszen ezúttal Medves Melinda diadalmaskodott Pisák Krisztina előtt. A férfiaknál a győztes megkapta a Sárosi Tamást által készített kelevézt is.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában