Helyi közélet

2012.06.16. 10:40

Miskolcon tárgyalt a német nagykövet

Miskolc - Szerkesztőségünk vendégeként Miskolcon töltötte a pénteki napját a német nagykövet.

Miskolc - Szerkesztőségünk vendégeként Miskolcon töltötte a pénteki napját a német nagykövet.Magyarországi és romániai sajtótermékeinkkel, a magyarországi sajtók helyzetével ismerkedett meg többek között dr. Matei I. Hoffmann, Németország budapesti nagykövete pénteken. A diplomata az Észak-Magyarország meghívására érkezett Miskolcra, ahol a szerkesztőségünkben tett látogatás mellett közel egyórás megbeszélést folytatott (zárt ajtók mögött) dr. Kriza Ákossal és Pfliegler Péterrel, a megyeszékhely polgármesterével és alpolgármesterével.

A City Hotelben folytatódott a program, ahol dr. Barkóczi Istvánnal, a City Hotel, s egyben a FUX Zrt. többségi tulajdonosával, illetve Bihall Tamással, a BOKIK elnökével és Irlanda Boglárkával, az ÉMÁSZ igazgatósági megbízottjával találkozott. A látogatás a magyarországi Bosch csoport miskolci gyáraiban zárult, ahol a két gyár első számú vezetői mutatták be a tevékenységüket, eddigi eredményeiket és a jövőt illető várakozásaikat. A nagykövet a gyártást is megtekintette a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában