Helyi közélet

2012.06.21. 16:29

Folyamatosan javul Lesovics Miklós állapota

Pálháza - Amint arról már beszámoltunk, az Engesztelő Zarándoklat budapesti zárásakor június 16-án a Szent István Bazilika előtt rosszul lett az esemény egyik főszervezője, Pálháza polgármestere, Lesovics Miklós. A hegyközi település vezetője stroke-ot kapott, azóta is intenzív osztályon kezelik.

Pálháza - Amint arról már beszámoltunk, az Engesztelő Zarándoklat budapesti zárásakor június 16-án a Szent István Bazilika előtt rosszul lett az esemény egyik főszervezője, Pálháza polgármestere, Lesovics Miklós. A hegyközi település vezetője stroke-ot kapott, azóta is intenzív osztályon kezelik.A zarándoklat másik szervezője, Köteles László, Komlóska polgármestere elmondta, napi kapcsolatban van a családdal, és amikor csak teheti, meglátogatja Lesovics Miklóst. Szerda délután is meglátogatta a kórházban, ahol még mindig gépi lélegeztetésen van a pálházi polgármester.

– Az azonban észrevehető, hogy Miklós egyre jobban erősödik, folyamatosan térnek vissza az életfunkciói – mondta Köteles László –, már minimális kommunikációra is képes, de az orvosai szerint még nincs túl az életveszélyen, de miután minden nap egy kicsit jobb állapotban van, ezért egyre nagyobb a remény arra, hogy ha lassan is, de fel fog épülni ebből a súlyos betegségből.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában