Helyi közélet

2012.06.11. 18:40

Foci egy teljes napon át Miskolcon

Miskolc - Huszonnégy órán át tartó focimeccs-folyam kezdődött hétfőn délután kettőkor a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskolában.

Miskolc - Huszonnégy órán át tartó focimeccs-folyam kezdődött hétfőn délután kettőkor a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskolában.Hegyesi Károly, a 24 órás focit szervező 8. a osztályos tanulók osztályfőnöke munkatársunk érdeklődésére elmondta, osztálya ezzel a rendhagyó rendezvénnyel kíván elbúcsúzni az iskolától. A 24 órás fociban elsőtől nyolcadik osztályig valamennyi évfolyam tanulói részt vesznek – az a osztályosok a kék, a bések a sárga csapatot erősítik, és óránkénti váltásban évfolyamonként küzdenek meg egymással. A meccsekre 120 gyerek nevezett be, valamennyien rendelkeznek az ehhez szükséges szülői engedéllyel is, sőt több szülő is bekapcsolódik a programba.

Hegyesi Károly elmondta még: kedden délután, az utolsó meccs lefújását követően összesíteni fogják a sárga és a kék csapatok eredményeit, ez alapján hirdetnek majd győztest.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában