Helyi közélet

2012.06.18. 17:29

Előzetesben a miskolci fiatalkorú rablók

Miskolc - A hűvösön töltött idővel kezdődik a nyári szünet annak a három miskolci fiúnak, akik kiraboltak két hasonló korú sértettet Miskolctapolcán.

Miskolc - A hűvösön töltött idővel kezdődik a nyári szünet annak a három miskolci fiúnak, akik kiraboltak két hasonló korú sértettet Miskolctapolcán.A Miskolci Rendőrkapitányság csoportos rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három miskolci fiatalemberrel szemben. A nyomozás adatai alapján a fiatalkorúak a napokban Miskolctapolcán megállítottak két parkban sétáló fiút.

Egyiküktől bántalmazás kilátásba helyezésével elvették a kerékpárját, majd a másik sértett a fenyegetés hatására karóráját adta át a támadóknak. Végül a gyanúsítottak a biciklit hátrahagyva elmenekültek a helyszínről.

A bűnügyi őrizetbe vett 15, 16 és 17 éves gyanúsítottakat a rendőrség előterjesztése alapján ügyészi indítványra a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában