Helyi közélet

2012.06.08. 18:54

„Fogd meg a kezem!”

Miskolc - A kis és nagy tehetségek is bemutatkoztak a tehetségnapon, amelyekt a Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskola, a Miskolci Görög Katolikus Cigány Szakkollégiummal és a Miskolci Egyetem Tanárképző Intézetével közösen rendezett pénteken az egyetemen.

Miskolc - A kis és nagy tehetségek is bemutatkoztak a tehetségnapon, amelyekt a Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskola, a Miskolci Görög Katolikus Cigány Szakkollégiummal és a Miskolci Egyetem Tanárképző Intézetével közösen rendezett pénteken az egyetemen.Az egyház, valamint az egyes oktatási-nevelési intézményekfelzárkóztatásban betöltött szerepéről szóló előadásokat délután pódiumbeszélgetés követte. A tehetségnap vezetésére Káli Horváth Kálmánt az Emberi Erőforrások Minisztériumának sajtótitkárát kérték fel, A pódiumbeszélgetést Knausz Imre egyetemi docens, az ME BTK Tanárképző Intézetének igazgatója, a Taní-tani Online főszerkesztője vezette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában