Helyi közélet

2012.06.10. 14:31

Foci Eb 2012 - Az én Eb-m: dr. Lukács János

Valamelyik nagyágyú nyeri a kontinensbajnokságot. A sebészorvos régi barátja a labdarúgásnak, amelyet sportorvosként is szolgált.

Valamelyik nagyágyú nyeri a kontinensbajnokságot. A sebészorvos régi barátja a labdarúgásnak, amelyet sportorvosként is szolgált.Dr. Lukács János gyakran megfordul a labdarúgó pályákon, rendszeresen ott van a lelátón a DVTK NB I-es csapatának meccsein is. – Nagyon szeretem a futballt, amely a játékok játéka, maga az élet – kezdte a Honvéd Papp József SE egykori NB II-es együttesének doktora, majd így folytatta: – Az Európa-bajnokság mérkőzéseit nélkülem aligha kezdik, mindig ott ülök a televízió képernyője előtt. A jó és eredményes fociért szurkolok, de kedvenc alakulatom is van. Éspedig a hollandok, most azonban nem csak ők, hanem én is kaptam egy pofont. Nem gondoltam volna ugyanis, hogy kikapnak a dánoktól. A nagy tét bénította meg őket, de még nincs veszve semmi, ha megnyerik két hátralévő összecsapásukat, továbbjuthatnak. Csapatukban számtalan klasszis rúgja a labdát, elképzelhetetlennek tartom azt, hogy a csoportmérkőzéseken elhasalnak.

Kiesnénk

Az ismert orvos ezután arról beszélt, hogy ha valamilyen csoda következtében Magyarország válogatottja ott lenne a tornán, akkor is a kiesés sorsa várna legjobbjainkra. Véleményét az eddigi találkozókon látott teljesítményekre alapozza. – A baráti társaságomban mostanában gyakran kérdezik tőlem, hogy kiket várok a legjobb négy közé? – folytatta dr. Lukács János. – Mindenkinek megmondom és aligha tévedek majd: a németeket, a spanyolokat, a franciákat és a hollandokat. A fináléba pedig a németek és a hollandok jutnak, ezt majd számon is lehet kérni rajtam. Az angol válogatottban is sok sztár kergeti a labdát, de valahogyan nem érzem azt, hogy a szigetországiak eljutnak a végküzdelmekig. Az Európa-bajnoki trófea sorsát pedig minden bizonnyal valamelyik híresség dönti majd el egy-egy remek megmozdulással.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában