Helyi közélet

2012.06.21. 10:35

Avasi Gimnázium: Arday István számított a vereségre

Miskolc - Nem támogatta a miskolci közgyűlés Arday István, az Avasi Gimnázium jelenlegi igazgatójának vezetői pályázatát.

Miskolc - Nem támogatta a miskolci közgyűlés Arday István, az Avasi Gimnázium jelenlegi igazgatójának vezetői pályázatát. A döntés után telefonon értül el az igazgatót, aki azt mondta az Észak-Magyarországnak, ő tulajdonképpen számított arra, hogy a képviselők többsége másik jelöltet támogatja. Úgy fogalmazott: egyértelműen politikai döntésről van szó, és valószínűleg marad a gimnáziumban tanárként. Hangsúlyozta: számára az a legfontosabb, hogy a szülők mellette állnak, és ez erkölcsi támogatás számára.

Arday István 15 éve vezeti az Avasi Gimnáziumot, igazgatói pályázatát a szülők 92 százaléka, a tantestület 90 százaléka támogatta. Szerdán írtunk arról, hogy a szülők tüntetésre és bojkottra készülnek, mert nem törődnek bele abba, ha Arday Istvánt leváltják a gimnázium éléről.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában