Kutatás

2024.04.29. 13:23

Túrázás közben eltűnt férfit kerestek kutyákkal Bükkszentkeresztnél

Április 27.-én 18:08-kor érkezett riasztás a Neptun Mentőcsapat Kutyás egységhez, miszerint egy 70 éves férfi túrázás során nem ért vissza a gépkocsihoz miután visszafordult.

Boon.hu

Forrás: Neptun Mentőcsapat

A mentőcsapat rövid időn belül a helyszínre indult 1 személykövető és 3 területkereső kutyával, 9 fővel, 5 gépjárművel, 1 terep motorral és az éjszakai kereséshez megfelelő technikai eszközökkel érkezett meg Bükkszentkeresztre.

Hajnalig keresték

Információ gyűjtés után a nyomkövető kutya kezdte meg a munkát és az autóig vitte a kutya vezetőt. Továbbiakban területkereső kutyákkal, motorkerékpárral, rendőrökkel, polgárőrökkel, vadászokkal folytatták a keresést.

Nagy területet vizsgáltunk át, de hajnal 1:30-ig nem sikerült az eltűnt személyt megtalálni, így reggelig felfüggesztették a keresést. Reggeli órákban érkezett a jó hír, hogy az eltűnt személyt épségben megtalálták, de saját lábán nem tudott közlekedni

 – számolt be az esetről a Neptun Mentőcsapat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában