Helyi közélet

2012.06.12. 12:49

A hónap végéig költözik a kollégium

Miskolc - Nem kedden kezdődött, már egy hete zajlik a központi kollégium kiköltöztetése, mondta Papp Zsolt, a miskolci polgármesteri hivatal oktatási főosztályának vezetője, az utolsó fázis azután lesz, hogy az összes diák kiköltözött.

Miskolc - Nem kedden kezdődött, már egy hete zajlik a központi kollégium kiköltöztetése, mondta Papp Zsolt, a miskolci polgármesteri hivatal oktatási főosztályának vezetője, az utolsó fázis azután lesz, hogy az összes diák kiköltözött. A közgyűlési határozat értelmében ugyanis június 30-a a határidő. Papp Zsolt pontosított, nem pusztán a Karacsba viszik át az intézmény ingóságait, hanem a város többi kollégiumába és intézményébe is jut belőle a bejelentett igények alapján.

A konyha egy ideig még tovább működik, a Fazekas általános iskolát is innen látják el, de 30-ával ezt is lezárják.

Kérdeztük, lehet-e már tudni valamit az épület sorsáról. A főosztályvezető elmondta, a hónap végével a város ingatlangazdálkodó cége, a MIK Zrt. kezébe kerül át, a hasznosítás már az ő feladatuk.

ÉM


Miskolc - Kedden is folytatódott a miskolci központi leánykollégium költöztetése a Karacs Teréz kollégiumba.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában