Helyi közélet

2012.05.22. 13:09

Szakértői telefon: a közgyógyellátásról kérdezhetnek

Miskolc - A közelmúltban változtak a közgyógyellátás feltételei, lapunkban is beszámoltunk róla és olvasóink számos kérdéssel, észrevétellel kerestek meg minket, ezért az Észak-Magyarország szakértői telefonra invitálta a polgármesteri hivatal szakemberét.

Miskolc - A közelmúltban változtak a közgyógyellátás feltételei, lapunkban is beszámoltunk róla és olvasóink számos kérdéssel, észrevétellel kerestek meg minket, ezért az Észak-Magyarország szakértői telefonra invitálta a polgármesteri hivatal szakemberét. Kublik Ferencné, a polgármesteri hivatal szociális osztályának csoportvezetője május 24-én, e héten csütörtökön fogadja az olvasók hívásait. A közgyógyellátás igénybevételével kapcsolatos kérdéseiket délelőtt 10 és 11 óra között tehetik fel a 46/501-261-es telefonszámon. Konkrét kérdéseiket elküldhetik előzetesen a [email protected] e-mail címre is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában