Helyi közélet

2012.05.24. 15:33

Megszépül Szikszó központja

Szikszó - A településközpont kialakítását kezdték meg Szikszón, ebből az alkalomból tartottak szerdán ünnepélyes alapkőletételt.

Szikszó - A településközpont kialakítását kezdték meg Szikszón, ebből az alkalomból tartottak szerdán ünnepélyes alapkőletételt.Szikszó városközpontjának felújítása két ütemben zajlik majd: az első a Bolt utca felújítása, ahol aszfaltoznak, járdát és csapadékvíz elvezetőt építenek ki. Itt a munkálatok már elkezdődtek. Az ünnepélyes alapkőletétel pedig szerdán volt. A projekt tartalmazza még a Rákóczi utca több szakaszának átépítését, Kistérségi Okmányiroda Központ létrehozását, parkoló építését, a program keretében megújul a református parókia, és a város központjában lévő két vállalkozás telephelye is. A Szikszó városában nívós településközpont kialakítása című beruházás értéke több, mint 430 millió forint, amelyből 348 milliót sikerült pályázat útján elnyerni.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában