Helyi közélet

2012.05.25. 11:39

Laptopot lopott Kazincbarcikán

Kazincbarcika - A tolvaj úgy tört be egy kazincbarcikai házba, mint egy „trójai faló”, hogy aztán ellopjon egy nagy értékű számítógépet.

Kazincbarcika - A tolvaj úgy tört be egy kazincbarcikai házba, mint egy „trójai faló”, hogy aztán ellopjon egy nagy értékű számítógépet. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás miatt indított eljárást a napokban ismeretlen tettessel szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető betört egy helyi lakásba, ahonnan egy több mint 200 000 forintot érő laptopot lopott el.

A rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a forró nyomos adat- és információ gyűjtés eredményeként 24 órán belül beazonosították a lehetséges elkövetőt. A rendőrségre előállított sajószentpéteri férfi beismerő vallomást tett. A bűnügyi őrizetbe vett tettessel szemben a hatóság előterjesztést nyújtott be előzetes letartóztatásának előterjesztésére, amit az ügyészség nem tartott indokoltnak indítványozni, így a tettes szabadlábon védekezhet.

- A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában