Helyi közélet

2012.05.04. 10:50

Kégl Ildikó neve kikerült az impresszumból

Miskolc – Április 19-én adtunk hírt arról a Borsod Online-on, majd az Észak-Magyarországban: Kégl Ildikó, a Magyar Hírlap korábbi újságírója, az olaszliszkai lincselésről szóló riportkönyv írója személyében a napokban új főszerkesztője lett a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.-nek.

Miskolc – Április 19-én adtunk hírt arról a Borsod Online-on, majd az Észak-Magyarországban: Kégl Ildikó, a Magyar Hírlap korábbi újságírója, az olaszliszkai lincselésről szóló riportkönyv írója személyében a napokban új főszerkesztője lett a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.-nek. Értesülésünket Orosz Gábor, a városi kommunikációs cég ügyvezető igazgatója erősítette meg azzal: már azon a héten Kégl Ildikó neve lesz olvasható a Miskolci Napló imresszumában. (A korábbi főszerkesztő, Görömbölyi László március elején távozott a városi kommunikációs cégtől.)

Két héttel későbbi hír: Kégl Ildikó neve nem szerepel többé a Miskolci Napló impresszumában. Orosz Gábor az újabb értesülést szintén megerősítette. Elmondta: Kégl Ildikóval eleve határozott időre (két hétre!) szóló szerződést kötöttek, melyben szerepelt, hogy ezen időszak végén megvizsgálják, tudnak-e együtt dolgozni. - „A két hét lejárt, s az a döntés született, hogy Kégl Ildikóval nem folytatjuk tovább a munkát” - jelente ki az ügyvezető. A hogyan tovább kérdésre azt válaszolta: egyelőre felelős szerkesztőkkel haladnak tovább.

ÉM-SzK


19.04.2012 | Miskolc - Kégl Ildikó, a Magyar Hírlap korábbi újságírója, az olaszliszkai lincselésről szóló riportkönyv írója személyében a napokban új főszerkesztőt neveztek ki a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. élére, erősítette meg értesülésünket Orosz Gábor, a városi kommunikációs cég ügyvezető igazgatója.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában