Helyi közélet

2012.05.07. 09:25

Kazincbarcikán is elballagtak…

Kazincbarcika - A korábbi hagyományokat folytatva - az intézményi búcsúztatók mellett - idén is rendeztek városi ballagási ünnepséget Kazincbarcikán.

Kazincbarcika - A korábbi hagyományokat folytatva - az intézményi búcsúztatók mellett - idén is rendeztek városi ballagási ünnepséget Kazincbarcikán.

Az ünnepi eseményre május 3-án – csütörtökön – az Egressy Béni Művelődési Központban került sor, miután a kora délutáni esős időjárás átírta az eredeti forgatókönyvet.

Az eseményen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Surányi Endre Gimnázium és Szakképző Iskola, valamint két tagintézményének diákjai, az irinyisek és a deákosok vettek részt, összesen 30 ballagó osztály képviselői.

A rövid ünnepi műsorban Reményik Sándor „Mi mindig búcsúzunk” című versét Dékány István szavalta el, majd Hocza Viktória előadásában a Padlás című musical egy jól ismert betétdala, a „Fényév távolság” csendült fel.

A végzősök nevében Oláh Dávid, a Surányi 13.D osztályos tanulója búcsúzott a várostól, majd a ballagó tarisznyák átadására került sor.

Szitka Péter polgármester ünnepi köszöntőjét követően a kiemelkedő eredményt elérő, színvonalas közösségi munkát végző ballagó diákok számára 8 polgármesteri tárgyjutalmat adott át: Demeter Elina (Surányi 12/C), Jurasek Júlia Vanda (Irinyi 13.A), Kiss Róbert (Deák 12.B), Kiss Tímea (Irinyi 12/B), Kohajda Rebeka (Surányi 12/3), Oláh Dávid (Surányi 13/D), Paros Dávid (Deák 12/1), Porcs Tamás (Surányi 12/4).

A városi ballagási ünnepségen kiemelkedő teljesítményéért 4 diák vehette át Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét: Hocza Viktória (Irinyi 13/A), Homonnay Márk (Surányi 12/A), Kismarton Eszter (Surányi 12.G) és Vas Zsófia (Deák 12/B).


Borsod-Abaúj-Zemplén – Összeállításunkban az idén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ballagó középiskolások névsorát közöljük.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában