Helyi közélet

2012.05.09. 11:53

"Itt is meg akarjuk mutatni"

Olaszliszka - Szakmai napot tartott Olaszliszkán a Magyar Óvodapedagógiai Egyesület és a helyi Kerekerdő Óvoda.

Olaszliszka - Szakmai napot tartott Olaszliszkán a Magyar Óvodapedagógiai Egyesület és a helyi Kerekerdő Óvoda.Tizennégy település nyolcvan óvodapedagógusa vett részt szerdán azon a szakmai napon, amelyet a Magyar Óvodapedagógiai Egyesület (MOE) és az Olaszliszkai Kerekerdő Óvoda tartott az olaszliszkai művelődési házban.

A köznevelési törvényről

– Tavaly egy debreceni konferencián tartottam egy bemutatót „Értékeink az integrált pedagógiai rendszer és a művészeti nevelés tükrében” címmel – mondta lapunknak Smajda Istvánné, az olaszliszkai Kerekerdő Óvoda vezetője. – Az ott kapott pozitív visszajelzések után úgy gondoltam, miért ne akarjuk itt is megmutatni? Ezért szerveztük ezt a szakmai napot, ahol a zempléni és az abaúji óvodák és az érdeklődő iskolák vezetői betekintést nyerhettek ebbe a programba. Ezen kívül előadást tartott Fábián Katalin, a MOE elnöke a köznevelési törvény hatásairól. Szentirmai László főiskolai docens a művészet és az esztétikum szerepéről a gyermekek nevelésében címmel tartott előadást, majd Megyeri Sándor vetített képes előadását tekinthették meg a résztvevők Máté Bence természetfotós képeiből. Természetesen nem hiányozhattak a programból az óvodásaink sem, akik egy kedves műsorral köszöntötték a résztvevőket.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában