Helyi közélet

2012.05.20. 21:37

Fedor Attila lett Ládbesenyő új polgármestere

Miskolc, 2012. május 20., vasárnap (MTI) - Fedor Attila függetlenként induló jelöltet választották meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ládbesenyő új polgármesterévé - közölte Takács András körjegyző a voksok összeszámlálása után az MTI-vel.

Miskolc, 2012. május 20., vasárnap (MTI) - Fedor Attila függetlenként induló jelöltet választották meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ládbesenyő új polgármesterévé - közölte Takács András körjegyző a voksok összeszámlálása után az MTI-vel.A vasárnapi időközi választáson a polgármesteri posztért két független jelölt indult, Horváth Béla 67, Fedor Attila 109 szavazatot kapott, így ő lett a település új vezetője. A 235, választásra jogosult ládbesenyői közül 178-an szavaztak.

A település képviselő-testülete néhány hete döntött az önfeloszlatásról, mert a tagok nem tudtak együttműködni az addigi független polgármesterrel, Horváth Róberttel. Vasárnap 14 jelölt közül megválasztották az öttagú új képviselő-testületet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában