Helyi közélet

2012.05.23. 15:47

Elzárás, pénzbírság a szabálysértőknek Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Egy nap alatt három szabálysértési őrizetben lévőt állítottak Kazincbarcikán bíróság elé a rendőrök.

Kazincbarcika - Egy nap alatt három szabálysértési őrizetben lévőt állítottak Kazincbarcikán bíróság elé a rendőrök.

Egy 23 éves rudabányai nő őrizetbe vételére, majd bíróság elé állítására tiltott kéjelgés miatt került sor. A többszörösen visszaeső cselekményét a bíróság 15 nap elzárással szankcionálta.

Egy 21 éves putnoki fiatalember őrizetbe vételére, majd bíróság elé állítására bolti lopás miatt került sor. Az elkövető ugyanis az egyik kazincbarcikai nagyáruházban élelmiszert rejtett a kabátja alá, de a biztonsági őrök tetten érték. A bolti tolvajt a bíróság 30.000 forint pénzbírság megfizetésére kötelezte.

Egy 40 éves helyi férfi őrizetbe vételére, majd bíróság elé állítására távol tartó határozat szabályainak megsértése miatt került sor. Az elkövető élettársát bántalmazta,már nem először. Az ügyben vele szemben megelőző távol tartás elrendelésére került sor, azonban a férfi megszegte az erre vonatkozó határozatban foglaltakat. Távol tartását követően visszament azon ingatlanba melyben az élettársa életvitelszerűen tartózkodott. A bíróság a cselekmény elkövetőjével szemben 50 nap elzárást szabott ki.

- Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos, B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferens -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában