Helyi közélet

2012.05.13. 18:13

Egyetemi és főiskolai tanárok tanácskozása Ózdon

Ózd - A Magyar Pedagógiai Társaság Heves Megye Tagozatának Neveléstőrténeti Szakosztálya és a Családpedagógia Szakosztály tartott tanácskozást "Milyen volt régen a nevelés és milyen ma " címmel -május 11-én- az Ózdi Művelődési Intézmények (ÓMI) Olvasó Egyesületének Székházában.

Ózd - A Magyar Pedagógiai Társaság Heves Megye Tagozatának Neveléstőrténeti Szakosztálya és a Családpedagógia Szakosztály tartott tanácskozást "Milyen volt régen a nevelés és milyen ma " címmel -május 11-én- az Ózdi Művelődési Intézmények (ÓMI) Olvasó Egyesületének Székházában.A résztvevőket dr. Mészáros Ilona a Magyar Pedagógiai Társaság Családpedagógiai Szakosztály elnöke c. főiskolai tanár,egyetemi docens köszöntötte külön is a rendezvény előadóit Ádám Anettet ( Miskolci Egyetem),dr. Balázs Sándort,dr.Bodosi Bélát,dr Kovács Lászlót (egriek).

Elsőként dr. Balázs Sándor tartotta meg előadását "Értékekre nevelés aktuális kérdései a családban" címmel. A további előadások elhangzása után Kocsik László Csaba az ÓMI munkatársa a résztvevőkkel ismertette az Olvasó Egylet Székházának múltját,jelenét. Ezt követően pedig a vendégek az Ózdi Városi Múzeumban tettek látogatást,akik elismeréssel szóltak a látottakról,hallottakról.

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában