Helyi közélet

2012.05.08. 11:27

DVTK Családi Nap: A szorosabbat még szorosabbra

Május 12-én rendezik meg Diósgyőrben a DVTK-Sport TV Családi Napot.

Május 12-én rendezik meg Diósgyőrben a DVTK-Sport TV Családi Napot.

Dudás Hunor, az élvonalbeli labdarúgó együttest működtető gazdasági társaság ügyvezetője úgy vélte a hétfői sajtótájékoztatón, egyedülálló az, aminek a szervezésébe belefogtak, ugyanis tudomása szerint magyarországi futballcsapatnál még nem tartottak olyan volumenű Családi Napot, mint amilyen a szombati lesz Miskolcon. A Diósgyőri Stadion környékén (műfűves pálya, VIP-parkoló, parkoló) sorra kerülő esemény létrehozását a klubirányító azzal indokolta, hogy a DVTK több, mint egy focicsapat, nagyon szoros a kapcsolat a szurkolókkal, amit még szorosabbra kívánnak fűzni, mindezt kötetlen beszélgetés és fesztelen szórakozás formájában. Körmöndi Zoltán, a Diósgyőr marketing igazgatója feltette azt a kérdést, hogy: vajon mi lehet érdekes a szurkolóink számára egy ilyen napon? A szakember a választ is megadta a felvetésre: ,,A szokásos kliséket alkalmazzuk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Így lesz többek között főzőverseny, kispályás labdarúgó-bajnokság, melynek végén a nevezettek közül összeálló társaság a DVTK-stáb/Sport TV vegyescsapattal fog megmérkőzni. Aztán lesz egy sörsátor, amelyben videófilm-egyvelegeket fogunk vetítetni, olyan kockákat is, amiken a nyugdíjasok is nosztalgiázhatnak."

Öt és tízmillió között

A Családi Nap egyben a DVTK Road Show miskolci állomása, amit 10 és 12 óra között rendeznek, és azon jelen lesz Szentes Lázár szakmai igazgató, megbízott vezetőedző is. A gárda irányítója különben 16.30-tól edzést vezényel a stadionban, s lapunk arra volt kíváncsi: az nyilvános lesz-e a nézők számára? Körmöndi Zoltán azt válaszolta, erre pillanatnyilag nem tud egyértelmű választ adni, ugyanis mindenképpen egyeztetni kell Szentes Lázárral, ő mondja ki az ,,igen"-t, vagy ,,nem"-et. Dudás Hunor az Észak-Magyarország azon kérdésére, hogy milyen költségvetéssel számolnak a Családi Nap esetében, kijelentette: ,,Szerettük volna, ha ingyenes lett volna mindenki számára a belépés, de ezt sajnos nem tudtuk kigazdálkodni, másrészt így tudjuk garantálni a rendezvény megfelelő színvonalát. A nap költségvetése nagyjából 5 és 10 millió forint között mozog."

A bemutatókra, koncertekre a belépő 1000 forint, ugyanakkor a bérleteseknek (a bérletszelvény és a személyi igazolvány együttes felmutatásával), nyugdíjasoknak és a 14 éven aluliaknak (kísérővel) ingyenes a belépés. Az időjárás-jelentés szombatra, Miskolcra 15-20 fokot jelez, és változékony időt, ám amint azt az ügyvezető hozzátette, ha nagyon rossz idő lesz, akkor későbbre halasztják a rendezvényt, de reméli, hogy erre nem lesz szükség.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában