Helyi közélet

2012.05.01. 16:32

Jegyzet: Legyen világosság!

<em>Nem voltak kevesen akik valamiért nem igazán helyeselték a volt köztársasági elnök szakdolgozat készítési metódusát. Fájó szívvel ugyan, de a nyugalom érdekében megvált posztjától a politikus</em>. -<strong> Pap Gyula jegyzete</strong>.

Nem voltak kevesen akik valamiért nem igazán helyeselték a volt köztársasági elnök szakdolgozat készítési metódusát. Fájó szívvel ugyan, de a nyugalom érdekében megvált posztjától a politikus. - Pap Gyula jegyzete.

A lemondási herce-hurca enyhén szólva nem tett jót az őt ajánló koalíciónak, nem mellesleg az ország megítélésének sem. A ládafiából elő is került egy ellenpont: nincs meg a korábbi miniszterelnök főiskolai diplomamunkája, amely állítólag nagyon hasonlít korábbi felesége bátyjának dolgozatához. A „nagy számok törvénye alapján” is ritka egybeesés a két dolgozat eltűnéséről krimibe illő fordulatokat sejtet. A bemutatott leckekönyvekből az derült ki, hogy a tanárképző főiskolán jó minősítést kapott az - egyelőre ismeretlen helyen tartózkodó - dolgozatra. A megvádolt politikus gondolom köszöni szépen a nem várt hírverést, egyelőre teljes képtelenségnek tartja a vádat és széles körben perekkel fenyegetőzik. Az elfogulatlan szemlélő - ha akad ilyen - bizonyára annak drukkol, hogy „legyen világosság”, aki csalt derüljön ki róla bármilyen pártállású.

Ki tüntette el, meglesz vagy sem a veretes munka egyelőre nem tudni, tanulság pedig annyi lehet, amely a hazug ember és a sánta kutya esetéből kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában