Helyi közélet

2012.05.29. 19:18

Bodótető - „Még a vécémet is ellopták”

Miskolc - Ki sem fogytak a panaszból a Bodótetőn élők a kedd délután megrendezett rendkívüli fogadóórán.

Miskolc - Ki sem fogytak a panaszból a Bodótetőn élők a kedd délután megrendezett rendkívüli fogadóórán.

„Betelt a pohár!” – kiabálták ingerülten, majd véget nem érő felsorolásba kezdtek: a városrész közbiztonsága rengeteget romlott az utóbbi években.

Sorozatosak a betörések, lopások, egyes családok hatalmas szeméthegyeket hordanak össze. Némely ingatlanban 20-30 ember is él, és nem ritka, hogy 6-10 harci kutyát tart egy-egy család. A Bodótetőn élők arra is panaszkodtak, hogy hiába jelentik be kárukat a rendőrségen, szinte semmi nem történik, és van olyan utca, ahol minden ház kerítését ellopták. A hétvégi telkeken semmit nem lehet kint hagyni, mert a kerti vécétől a csavarhúzóig mindent ellopnak. A tulajdonosok pedig nem mernek a tolvajok ellen tenni, mert félnek a bosszútól. Az emberek szeretnék, ha lovas járőrszolgálat teljesítene szolgálatot a területen, és kérdőre vonnák a nem megfelelő életvitelű családokat, hogy milyen jogcímen költöztek be az elhagyott ingatlanokba.

Hogy milyen választ kaptak a fogadóórán résztvevők kérdéseikre, későbbi lapszámunkban olvashatják. el.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában