Helyi közélet

2012.05.04. 11:40

Berzéken tart demonstrációt szombaton a Jobbik

Miskolc - A Fidesz és az MSZP szerint nincs, Berzéken mégis embert ölt a cigánybűnözés címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken Egyed Zsolt és Balla Gergő jobbikos országgyűlési képviselők.

Miskolc - A Fidesz és az MSZP szerint nincs, Berzéken mégis embert ölt a cigánybűnözés címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken Egyed Zsolt és Balla Gergő jobbikos országgyűlési képviselők. Szombati demonstrációjukkal arra szeretnék felhívni a kormány és a döntéshozók figyelmét, hogy megyénk kezd élhetetlenné válni, mivel a cigány bűnözők - fogalmaztak - egyre durvább bűncselekményeket követnek el. Felszólították a kormányt arra is, hogy most már ideje lenne rendet tenni, hiszen korábban azt ígérték, két hét alatt megteszik.

Balla Gergő arra tért ki, hogy a berzékiek kérésére tartottak lakossági fórumot a településen, és a demonstrációt is azért szervezték, mert az ott élők kérték. Hangsúlyozta: szeretnék, ha a berzéki gyilkosság elkövetői súlyos büntetést kapnának.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában