Helyi közélet

2012.05.15. 11:59

Azzal takarózott a pokróctolvaj, hogy fázott

Miskolc - A napokban egy-egy vendéglátóhely kiegészítőire vetettek szemet a tolvajok, mindannyian bíróság előtt feleltek tettükért.

Miskolc - A napokban egy-egy vendéglátóhely kiegészítőire vetettek szemet a tolvajok, mindannyian bíróság előtt feleltek tettükért.

Nem takargatta tettét a pokróctolvaj

Miskolcon egy belvárosi szórakozóhely teraszán kihelyezett székekről emelt fel két pokrócot egy 48 éves férfi. Pár sarokkal arrébb a járőrök tetten érték a tolvajt, aki azzal magyarázta tettét, hogy fázott. A szabálysértési őrizetbe vett férfit a rendőrség gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé tulajdon elleni szabálysértés miatt. A taláros testület négy nap elzárással sújtotta a pokróctolvajt, aki így pár napig melegedhet a hűvösben.

Elfogott „szélfogók”

Egy baráti társaság mulatta az időt a nyékládházi a tóparton, amikor ketten a közeli söröző elé kitett asztalokból elvittek egyet, illetve még két hirdetőtáblát is. A szabálysértési őrizetbe 22 éves fiatalemberek többek között elmondták, hogy az asztalt az italoknak vitték el, a táblákat pedig azért, hogy azzal védjék az általuk gyújtott tüzet, azaz szélfogónak. A Miskolci Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé őket tulajdon elleni szabálysértés miatt. A velük szemben meghozott első fokú határozat nem jogerős, így a hatóság fellebbezése miatt az ügy másodfokon folytatódik.

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában