Helyi közélet

2012.04.05. 10:41

Zöld Nyíl: Csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr!

Ha szereted a focit és a Diósgyőrnek drukkolsz, itt a lehetőség, hogy részt vegyél a DVTK Stadion megálló egyedi elemének kialakításában.

Ha szereted a focit és a Diósgyőrnek drukkolsz, itt a lehetőség, hogy részt vegyél a DVTK Stadion megálló egyedi elemének kialakításában.

A Zöld Nyíl villamos projekt keretében megépült új, eltolt középperonos DVTK Stadion belváros irányú megálló egyedi eleme a diósgyőri focinak lesz szentelve. A pirosra színezett üvegfelületeken helyet kap az induló szövege, illetve a klub történetének kiemelkedő játékosai. A fennmaradó egy üvegfelületre kikerülő fekete-fehér képeket pedig a szurkolók választják ki, azaz szavazhatják meg a DVTK honlapján illetve a klub facebook oldalán

A szavazás április 4-én indult és április 6-ig tart. A legtöbb szavazatot kapott fotók díszítik majd a megállót.

A szavazás alapján elkészült látványterveket meg lehet majd tekinteni mind a Zöld Nyíl, mind a DVTK saját honlapján április 15-e után.

A klub címere a Felső-Majláth irányú megállóban lesz látható, ahol az egyedi eleme a megállónak egy sporttörténeti kiállítás lesz, ennek anyagát már a város kulturális osztálya biztosítja és más, a DVTK életében fontos sportágak kapnak helyet ebben a megállóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában