Helyi közélet

2012.04.03. 13:06

Szociológiai esték a MAB-ban

Miskolc - Megújulás és Szociológia. Ezt a címet viseli a Miskolci Akadémiai Bizottság székházában tartandó Szociológiai esték előadássorozat, amelynek háziaasszonyi teendőit dr. Furmanné dr. Pankucsi Márta látja el.

Miskolc - Megújulás és Szociológia. Ezt a címet viseli a Miskolci Akadémiai Bizottság székházában tartandó Szociológiai esték előadássorozat, amelynek háziaasszonyi teendőit dr. Furmanné dr. Pankucsi Márta látja el. Az első össezjövetelelő április 5-én 17 órakor kezdődik. A család megtartó erejéről dr. Szabó-Tóth Kinga tart előadást. A továbbiakban április 26-án – ugyancsak délután 5 órai kezdettel – A megújulás lehetséges útjai a témája dr. Furmanné dr. Pankucsi Márta előadásának, míg május 24-én 17 órától prof. dr. Csepeli György az önsegítő társadalomról értekezik a közönségnek.

Az előadások helyíszen tehát valamennyi alkalommal a MAB-székház (Miskolc, Erzsébet tér 3.). Szervezők: Miskolci Egyetem BTK Szociológiai Intézete, MTA Miskolci Területi Bizottságának Szociológiai Munkabizottsága, Lehoczky: A szociológia tudományért; a társadalomért Alapítvány. Az előadás-sorozatot a Miskolc Városi Televízió közvetíti.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában