Helyi közélet

2012.04.11. 08:13

Statikusok, építészek vizsgálják a megrongálódott tiszaújvárosi épületet

Tiszaújváros - Mindenkit el tudtak helyezni rokonnál, ismerősnél a kiégett házból - tudtuk meg a tiszaújvárosi polgármestertől.

Tiszaújváros - Mindenkit el tudtak helyezni rokonnál, ismerősnél a kiégett házból - tudtuk meg a tiszaújvárosi polgármestertől. Bráz György, Tiszaújváros polgármestere személyesen tájékozódik a lakástűz után szükséges intézkedésekről. Mint elmondta, szerencsére minden érintett lakót el tudtak helyezni rokonoknál, vagy ismerősöknél, az önkormányzatnak nem kellett ilyen módon közbeavatkoznia. Statikusok és építészek vizsgálják meg ezekben az órákban az épületet, hogy akalmas-e arra, hogy az épen maradt lakásokba visszaköltözzenek. A vizsgálat eredményétől függően várhatóak további intzékedések az önkormányzat részéről.

ÉM-SZB


Tiszaújváros - Egy tetőtéri lakás teljesen kiégett, ezekben a percekben már az "utómunkálatokat" végzik a tűzoltók.

Miskolc, 2012. április 11., szerda (MTI) - Kigyulladt egy lakás a Borsod megyei Tiszaújvárosban, sérült nincs, a házból azonban tizenkilenc lakót ki kellett menekíteni - mondta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerdán kora reggel az MTI-nek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában