Helyi közélet

2012.04.10. 07:37

Látványos baleset Miskolc határában

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolc határában hétfőn este.

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolc határában hétfőn este.Egy Ford Transit haladt Mályi felől Miskolc irányában, maga mögött húzva az utánfutóját egy kis faházzal, amikor az őt követő Renault, nagy lendülettel belehajtott az utánfutóba. Az ütközés erejétől a francia márka eleje teljesen felgyűrődött és a kis fa házikó majdnem leesett az utánfutóról. Ekkor érkezett mögöttük egy Volvo és a vezetője jobbról próbálta őket kikerülni az árok és az aszfalt között az ütközőket. Így emiatt menet közben kidöntött egy kilométer szelvény jelző táblát, többször ide-oda kacsázott a kavicsos úton, majd ő is ütközött a Transittal. A Ford jobb oldalát találta el, mielőtt a menetiránnyal szemben landolt volna a másik sávban.

A rendőrök megszondáztatták a balesetben résztvevőket, a Renault vezetője fennakadt a "rostán". Ittas állapotban vezette járművét, így valószínűleg elbúcsúzhat egy időre a vezetői engedélyétől.

Szerencsére személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában