Helyi közélet

2012.04.29. 19:34

Itt a nyár, irány a strand!

Miskolc - Az idén korán érkezett a nyári idő, sokan a strandon hűtötték le magukat.

Miskolc - Az idén korán érkezett a nyári idő, sokan a strandon hűtötték le magukat.

A napsütéses, nyári időben senki sem akar otthon ülni, így nem csoda, hogy a hétvégén a strandok is benépesültek.

Mi a Selyemréti Strandfürdőben jártunk vasárnap délelőtt, ahol nem volt óriási tömeg, de ezt nem is bánták a strandoló vendégek, azt mondták, ilyenkor sokkal jobban érzik magukat, mint a nyári szezonban.

Ők már barnák

Még csak pár napja van jó idő, de Tóth Enikő máris júliusi barnasággal büszkélkedhet. Elárulja: színét főleg a szoláriumnak köszönheti, de most végre napozni is lehet. Azt mondja, strandra ritkán jár, jobban kedveli a tópartot, mert az szabadabb. Kistokaj és Mályi a két kedvenc.

Barátnője, Toronyi Judit hozzáteszi: bár nagyon örülnek a nyári melegnek, de azért az borzasztó, hogy az időjárás ilyen szeszélyes. Hirtelen felmelegedések és hirtelen jött lehűlések váltják egymást. Megjegyzi: nagyon várják már a strand most épülő részének az átadását, mert eredetileg 2008-ra kellett volna elkészülnie, de a beruházást hirdető plakáton már harmadszor írták át a dátumot. Judit gyakran strandol, hisz itt dolgozik, és elárulja nekünk azt is, hogy a törzsvendégek mindig jönnek: hóban, fagyban, esőben és sárban, de az igazi élet akkor kezdődik, amikor az időjárás melegre vált.

Megadja magát

Tóth Ágnes napozás közben keresztrejtvényt fejt. Kiderül, az idén most van először strandon. Ő nem csodálkozik sem a melegen, sem a hidegen, mint fogalmazott, megadja magát az időjárás szeszélyének. Megjegyzi: nem szeret azonban egész nap strandolni, 3-4 óra éppen elég. Ágnes is nagyon várja, hogy elkészüljön a strand bővítése, úgy tudja, augusztusban már át is adják.


Borsod-Abaúj-Zemplén - Van, ahol folyamatos a nyitva tartás, de van, ahol most nyitnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában