Helyi közélet

2012.04.28. 12:41

Az ezotéria bűvöletében

Miskolc - „Hangolódj ránk!” címmel rendeztek ezoterikus napot szombaton a Diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban, ezúttal is nagy sikerrel.

Miskolc - „Hangolódj ránk!” címmel rendeztek ezoterikus napot szombaton a Diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban, ezúttal is nagy sikerrel. Csak néhány ízelítő az alternatív gyógymódok és tudományok közül, melyeket az intézménybe látogatók mind megismerhettek: tibeti hangtálas hangfürdő, tarot és sorselemzés, önismereti tanácsadás, masszázs és talpmasszázs, asztrológia, grafológia, aurafotó, pránanadi, aura-soma, valamint kapcsolatteremtő gyógyítás.

A résztvevők természetesen vásárolhattak is, és hasznos információkat tudhattak meg a szakmai előadásokon például a rezgésszint emeléséről, a női egészségről, az írásban rejlő szimbólumokból, a gyerekek új generációjáról vagy éppen boldogságunk akadályairól és lehetőségeiről. Az ezoterikus nap meghívott vendége Radics Ágnes számmisztikus volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában