Helyi közélet

2012.04.17. 16:11

A vakációig elkészülhet Felső-Majláth

Miskolc - Egészen pontosan befejeződhetnek a Zöld Nyíl villamos projekt munkálatai az új Felső-majláthi végállomáson.

Miskolc - Egészen pontosan befejeződhetnek a Zöld Nyíl villamos projekt munkálatai az új Felső-majláthi végállomáson.

- Jelenleg az új Felső-Majláth végállomás területén és a környezetében a Csóka utcai körforgalom befejezése, az úgynevezett LÁEV kerítés megépítése, a tereprendezés a bérházak között zajlik, míg a P+R parkolók elkészültek. - sorolta az Észak-Magyarország érdeklődésére Csontos Ágnes, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. PR főmunkatársa.

Ugyanakkor mindezek mellett is vannak még feladatai a kivitelezőnek, hiszen a majláthi megállók felépítményei ugyan elkészültek, de a lakatosszerkezet, az üvegfelületetek és az egyedi elemek (a Bükki Nemzeti Park növényvilágának szentelt megálló) is rövidesen a helyére került.

Lesz központi árurakodó

- A LÁEV megálló és a Táncsics tér között jelenleg járda helyreállítások vannak folyamatban. - tette hozzá Csontos Ágnes. - Nagyobb volumenű munka lesz még a teljes szőnyegezés az Alsó-Majláth (Köln utca) megálló és a Csóka utcai körforgalom közötti útszakaszon, valamint a korlátok kihelyezése az Árpád utcán a villamos és a közút közös szakaszánál, illetve a Köln utca és a Felső-Majláth végállomás közötti szakaszon. Ezen kívül az Árpád út 27. szám előtt egy központi árurakodó is kialakításra kerül majd.

Információink szerint június közepéig, az iskolai szünet kezdetéig mindenképpen szeretnének végezni a kivitelezők a munkálatokkal.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában