Helyi közélet

2012.03.30. 06:40

Nádasréti tűz: égett a fatelep is!

Miskolc – Tüzet fogott és égett egy fatelep a hozzá tartozó 800 négyzetméteres csarnokkal együtt Miskolcon, a Tallér utcán.

Miskolc – Tüzet fogott és égett egy fatelep a hozzá tartozó 800 négyzetméteres csarnokkal együtt Miskolcon, a Tallér utcán.

08.22: A tűzoltók megkezdték a levonulást a fatelepről, ahol munkások gyülekeznek, akik egyelőre nem tudják, hogy kell e dolgozniuk és ha igen, akkor mi lesz dolguk.


07.28: A helyszínen tartózkodó munkatársunk tájékoztatása szerint a tüzet sikerült megfékezni a tűzoltóságnak, akik még jelenleg is a helyszínen tartózkodnak.



06.40: Begyulladt a Tallér utca végén található nádasréti fatelep és a hozzá tartozó 800 nm-es csarnok, 3. kiemelt fokozatú riasztást rendeltek el - tájékoztatott pénteken hajnalban Rinyu Zsuzsanna, a megyei Katasztrófavédelem szóvivője.


06.32: A csütörtök délután, feltehetőleg gyújtogatás következtében keletkezett szárazfű-tűzzel órákon át viaskodtak a tűzoltók, a miskolciakat sátoraljaújhelyi, szerencsi és mezőkövesdi egységek segítették. Főleg a fatelep és a cementgyár területének védelmére koncentráltak, de az erős szél miatt nem tudták megállítani a lángokat.

ÉM


Miskolc - Valamennyi tűzoltóegység kint volt csütörtökön este a Nádasréten, több nagy kiterjedésű tűzzel harcoltak.

Miskolc - Nádasréten eddig száz hektáron égett le a száraz fű, de a lángokat továbbra is hajtja a szél.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában