Helyi közélet

2012.03.08. 11:11

Megkérdeztük: Hogyan köszönti a nőket?

Miskolc - "<em>Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat.</em>" - mondta Richard Wagner. Olvasóinkat kérdeztük a Nőnap alkalmából.

Miskolc - "Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat." - mondta Richard Wagner. Olvasóinkat kérdeztük a Nőnap alkalmából.Hagyományosan köszöntöm a kolléganőket, a családtagokat virággal, a barátnőm pedig egy kis meglepetés ajándékra is számíthat – tájékoztat Papp Ádám.

Kaposvári Richárd úgy tervezi anyukáját köszönti fel egy csokor virággal az ünnep alkalmából.

„Barátnőm Sárospatakon van így sajnos személyesen nem tudom köszönteni, de telefonon mindenképp felhívom, hét végén pedig együtt is megünnepeljük a nőnapot” - vázolta terveit Bihari Ádám.

Szakolcai Kornél egy csokor rózsával és szívből jövő szerelemmel köszönti kedvesét az „örökké együtt” jegyében.

„Még nem döntöttem az ajándékról, de már nézelődtem virágot vagy valamilyen ajándékot vásárolok majd” – avat be terveibe Vaszim Sbuj.

Ridu Khannus az összes magyar nőt szeretné felköszönteni, mindenkinek nagyon sok boldogságot kíván.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában