Helyi közélet

2012.03.06. 13:00

Meggyulladt a száraz növényzet Miskolcon

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást gondatlanságból elkövetett közveszély okozás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást gondatlanságból elkövetett közveszély okozás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló információk szerint március 03-án, a délutáni órákban Miskolcon a József Attila úton lévő bevásárló központok körüli füves területen eddig ismeretlen okból tűz keletkezett. A lángok átterjedtek az egyik telephelyre is, ahol egy faház és több személygépkocsi is kiégett.

A tűz során személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

Az eset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

- Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos, B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -


Miskolc, 2012. március 5., hétfő (MTI) - Ég az erdő és az aljnövényzet Sajókeresztúr és Sajóbábony között, a miskolci tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő délután az MTI-t.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Fontos a vassárnap elrendelt megyei tűzgyújtási tilalom betartása.

Kazincbarcika – Azonnali hatállyal általános tűzgyújtási tilalmat rendelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A tarlótüzek lakóházakat, veszélyeztettek, de járművek is elégtek a gazégetők miatt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság javaslatára a megye egész területére tűtgyújtási tilalmat rendelt el a megyei kormányhivatal erdészeti igazgasága.

Miskolc, 2012. március 3., szombat (MTI) - Összesen hetvenkét alkalommal vonultak szombaton 18 óráig a tűzoltók szárazfű-tüzekhez Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - mondta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában